پایان نامه ارشد:تاثیر مدیریت ارتباط با مشتری بر کیفیت خدمات در شعب بانک ملت استان گیلان

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

) تعاریف مدیریت ارتباط با مشتری

واژه CRM مخفف Customer Relationship Management یا سیستم مدیریت ارتباط با مشتری است. درحقیقت این سیستم ها راهبردی است برای جمع آوی نیازها و رفتارهای تجاری مشتریان تا به ایجاد روابطی قویتر با آنها منجر شود. درنهایت رابطه قوی با مشتریان مهمترین رمز موفقیت هرکسب وکاراست. CRM از سه بخش اصلی تشکیل شده است: مشتری[۱]، روابط[۲] و مدیریت[۳]. منظور از مشتری؛ مصرف‌کننده نهایی است که در روابط ارزش‌آفرین، نقش حمایت‌کننده را دارا می باشد. منظور از روابط؛ ایجاد مشتریان وفادارتر و سودمندتر از طریق ارتباطی یاد گیرنده می ‏باشد و مدیریت عبارت است از؛ خلاقیت و هدایت یک فرایند کسب و کار مشتری ‌مدار و قرار دادن مشتری در مرکز فرایندها و تجارب سازمان. امروزه در سازمان ها به مدیریت ارتباط با مشتری اهمیتی استراتژیک داده شده است. در شرایط دشوار رقابت، ارتباط به‌هنگام و سازمان‌یافته با مشتریان، مناسبترین راه افزایش رضایت مشتری، افزایش فروش و در عین حال کاهش هزینه‌هاست. با توجه به این مسائل، مدیریت ارتباط با مشتریان در سازمان‌ها، نوعی استراتژی تجاری به‌شمار می‌رود(مهرابی،۱۳۸۷).

مدیریت ارتباط با مشتری به عنوان یک فرآیند، متشکل از نظارت بر مشتری، جمع آوری داده های مناسب، مدیریت و ارزشیابی داده ها و نهایتا ایجاد مزیت رقابتی از اطلاعات استخراج شده در تعاملات آنان است(Kim et al,2010). در واقع مدیریت ارتباط با مشتری نوعی استراتژی بازاریابی است که هدف آن صرفا بالا بردن سودبه طور مقطعی نمی باشد. بلکه باعث بالا رفتن رضایت مشتری و افزایش سود در بلندمدت می باشد( .(Stefanou et al, 2003

مدیریت ارتباط با مشتری یک مدل سازمانی مشتری گراست که ازاطلاعات مشتری برای خلق یک راهبرد

سازمانی استفاده می کند به طوری که با شناسایی خواسته های مشتری، میزان وفاداری مشتری را افزایش و هزینه های عملیاتی را کاهش می دهد(Wan & Luk,2005).

با توجه به تعاریف ذکر شده، مدیریت ارتباط بامشتری فرآیندطراحی یک سازمان پیرامون مشتریان می باشد که در سطح عملیاتی، توسعه نرم افزارهای کاربردی فروش، بازاریابی و ادغام آنها را بررسی می کند و در سطح دیگر نحوه ایجاد و حفظ ارتباطات بلندمدت، چگونگی تدوین استراتژی ها و سیاست های نیل به آن را در نظر دارد. مدیریت ارتباط با مشتری رویکردی در سطح کل سازمان است، نه فقط در بدست آوردن آگاهی درباره مشتریان، بلکه در بهبود بخشیدن و خودکارسازی فرآیندهای کاری که برای مشتریان،     تامین کنندگان و کارکنان سازمان ارزش آفرینی می کند(Xu & Walton,2005).

۲-۳-۲) مفهوم جدید خدمت به مشتریان

مفهوم خدمت به مشتریان شامل تعاریف جدید شده است که فقط بخش کوچکی در ساختمان مرکزی سازمان به ارائه خدمات اختصاص ندارد، بلکه کل سازمان از مدیران عالی تا کارکنان عادی، همگی در برآورده ساختن نیازهای مشتریان موجود و بالقوه نقشی بر عهده دارند. حتی اگر فردی در موقعیتی نباشد که به طور مستقیم از مشتری حمایت کند، می‌تواند از کارمندانی که به مشتریان خدمت می‌کنند پشتیبانی کند. بر اساس این نگرش،‌ خدمت به مشتریان شامل کلیه اموری است که شرکت به منظور جلب رضایت مشتریان و کمک به آن‌ها برای دریافت بیشترین ارزش از خدماتی که خریداری کرده‌اند انجام می‌دهد. این تعریف جامع همه چیز را در بر می‌گیرد. هر چیزی که اضافه بر خدمت هسته‌ای عرضه و موجب تفکیک آن از خدمات رقبا می‌شود خدمت به مشتریان محسوب می‌گردد (داورونوس،۱۳۸۳).

۲-۳-۳)   اهداف CRM

  • اهداف CRM از دیدگاه بارنت[۴]

بارنت در سال ۲۰۰۱ تصریح می کند که اهداف CRM را عموماً می توان درسه گروه صرفه جوی در  هزینه ها، افزایش درآمد و اثرات استراتژیک قرار دارد. وی اذعان می دارد که اهداف زیر برای سازمانی که CRM را اجرا می کند منطقی به نظر می آید:

– افزایش درآمد حاصل از فروش

– بهبود میزان موفقیت

– افزایش سود

– افزایش میزان رضایت مشتریان

– کاهش هزینه های اداری بازاریابی و هزینه های عمومی فروش(الهی و حیدری،۱۳۸۷).

[۱]Customer

[۲] Relationship

[۳] Management

[۴] Buett

 متن فوق تکه ای از این پایان نامه بود

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 پایان نامه

متن کامل

دانلود پایان نامه های رشته مدیریت...
ما را در سایت دانلود پایان نامه های رشته مدیریت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مدیر سایت thesis-management بازدید : 228 تاريخ : پنجشنبه 14 مرداد 1395 ساعت: 23:18